Loading...

Uw partner in online marketing

TopFashionXXL

TopFashionXXL is een webshop met merkkleding voor grote en lange mannen. De webshop maakt een onderdeel uit van G&G for Men in Slochteren. In Slochteren vind je een fysieke winkel. Alle items uit de winkel worden online verkocht op www.topfashionxxl.nl

Magento

De webshop van TopFashionXXL is gemaakt in Magento. De webshop is ontwikkeld door de kassaleverancier: R2 Retail Systems uit Sittard. Via R2 is Twizz in contact gekomen met Philip (de eigenaar). Philip heeft geen kennis van Magento en/of online marketing en was op zoek naar ondersteuning om de webshop op een goede wijze in te richten en om er voor te zorgen dat de online activiteiten zouden groeien. Natuurlijk met als doel de omzet te laten groeien!

Online marketing voor TopFashionXXL

Inmiddels zijn we gestart met het opzetten van online marketing voor TopFashionXXL. De fysieke winkel heeft de hoogste prioriteit, maar we hebben in overleg al een aantal zaken opgestart:

  • Facebook pagina opgezet
  • Het regelmatig versturen van nieuwsbrieven met Mailchimp
  • Het introduceren van een Sale corner in de webshop met modellen waar nog slechts enkele maten van verkrijgbaar zijn
  • Optimaliseren van meta gegevens van de webshop
  • Toevoegen van content aan de webshop (bijv. op de merkpagina's, maar ook op de categorie pagina's)

 

 

Wil je eens vrijblijvend van gedachten wisselen wat Twizz voor jouw bedrijf kan betekenen? Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen contact met je op!

Een greep uit onze klanten: