Loading...

Uw partner in online marketing

MN adviseurs & accountants

MN adviseurs & accountants is een allround accountantskantoor, gevestigd in Beek (Limburg). René Nijsten en Marco Mulders zijn twee zeer ervaren mannen met een geweldige track record in de accountants wereld. Samen hebben ze besloten dat het tijd was om op eigen benen te gaan staan.

Huisstijl

Nadat de heren zelf voor de naam gekozen hadden is Twizz Marketing Support in samenwerking met Lacroix Creatieve Communicatie aan de slag gegaan met de huisstijl. Dit heeft geleid tot een strakke, zakelijke en herenbare uitstraling.

Website

Bij een modern kantoor, hoort ook een moderne website. Dit is in het geval van www.mnadviseurs.nl zonder meer gelukt. De website is zakelijk, strak en overzichtelijk vormgegeven. Er is bewust gekozen voor zwart/wit fotografie. De website is uiteraard responsive en kan middels het Concrete5 CMS zelf door MN adviseurs & accountants beheert worden.

Social media

Voor MN hebben wij er voor gekozen om primair met de volgende social media te starten:

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram

In een later stadium komen hier nog Youtube en Twitter bij.

Lanceringscampagne

Om er voor zorg te dragen dat de naam MN adviseurs & accountants vanaf de start bekend raakt hebben wij in overleg met René en Marco een lanceringscampagne bedacht. Hierin hebben we in de eerste twee weken na de livegang van het bedrijf een uitgekiende strategie bedacht met een marketingmix van social posts, social advertising en inkoop (WijLimburg). Dit heeft er voor gezorgd dat het netwerk van René en Marco zeker weten van het opzetten van hun eigen bedrijf.

 

Contact 

Wil je eens vrijblijvend van gedachten wisselen wat Twizz voor jouw bedrijf kan betekenen? Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen contact met je op!

Een greep uit onze klanten: