Castelijn_Mode_samenwerking.jpg

Castelijn Mode in Beek is een echt familiebedrijf met passie voor kleding. In de prachtige winkel vind je meer dan 70 merken voor dames en heren.

Naast de fysieke winkel op de markt in Beek beschikt Castelijn Mode ook over een webshop: Webshop Castelijn mode

Online wil het bedrijf graag groeien en het heeft hiervoor Twizz Marketing Support benaderd voor hulp en ondersteuning.

 

 

Ik ben gestart met het maken van een scan van de huidige online marketing activiteiten en de huidige webshop. Uit deze scan zijn een aantal verbeterpunten m.b.t. de webshop gekomen. Een aantal waren direct en makkelijk te implementeren, maar een aantal zijn dusdanig complex dat we uitvoering hiervan even vooruit hebben geschoven.

Castelijn Mode webshop

Op dit moment zijn we samen aan het werken aan een plan voor het eerste half jaar 2020. Social media krijgen hier natuurlijk een belangrijke rol in, maar we gaan ook kijken wat externe verkoopplatformen voor de online omzet kunnen betekenen. Op dit moment is Castelijn vooral actief op Facebook en Instagram. Dat gaan we volgend jaar behoorlijk uitbreiden.

Vooral aan de content zijde kunnen we stappen zetten. Enerzijds door te zorgen dat de producten nog beter omschreven worden, anderzijds door categorieën van juiste content te voorzien (ook voor Google).

Castelijn kan zelf veel zaken aan de webshop veranderen en ze maken al gebruik van Marketing Automation. Hierdoor kunnen ze bijv. hun e-mail marketing campagnes gepersonaliseerd loslaten op hun klantenbestand.

Zelf ben ik natuurlijk ook klant bij Castelijn. Ze hebben namelijk de grootste collectie van Zuid-Nederland van één van mijn favoriete kledingmerken: PME Legend. Kijk maar eens op https://www.modecastelijn.nl/nl/merken/pme-legend/

Daarnaast koop ik er zelf ook wel eens kleding van LeDub, Profuomo, State of Art en Cast Iron. Dat doe ik uiteraard in de winkel zelf en niet online ;-).

 

Misschien ook interessant?

Owen_Smith_artikel_website.jpg

Owen Smith

Owen Smith is een Nederland accessoire label voor mannen die nette, geklede schoenen dragen en het leuk vinden om te spelen met kleur details.

Magento_shopping_FB.jpg

Overstappen van Magento1 naar Magento2

Medio 2020 vervalt de ondersteuning van Magento1: de meest gebruikte webshop software in Nederland.

Castelijn_Mode_samenwerking.jpg

Samenwerking Castelijn Mode

Sinds een aantal weken ondersteun ik de marketing afdeling van Castelijn Mode in Beek.

Ook interesse in online marketing support?

Heb je ook behoefte aan ondersteuning in online marketing? Laat je gegevens achter en we maken een kennismakingsafspraak!

Please wait...