Diensten

Wij helpen ZZP'ers en MKB'ers bij hun online marketing activiteiten en hun online presence.

Online Marketing Support

Veel klanten helpen wij op basis van een vast aantal uren per maand. We zitten minimaal 1x per maand samen aan tafel en besproken alle (online) marketing vraagstukken die er zijn. Samen maken we een content en een campagne kalender en wordt bepaald wie welke acties gaat uitvoeren.

Social media (advertising)

Veel bedrijven komen niet structureel toe aan het op een juiste manier inzetten van hun social media kanalen. Of ze zijn helemaal nog niet aanwezig op social media. Voor iedere doelgroep is er wel een social kanaal te bedenken waar het voor een bedrijf interessant is om zichtbaar te zijn. Social media zijn ook nog eens heel laagdrempelig op het gebied van advertising. Met kleine maandelijkse investeringen kan een heel mooi publiek bereikt worden.

Magento 2 projectmanagement

Inmiddels zijn wij betrokken geweest bij tientallen Magento opleveringen. Meestal fungeren wij als aanspreekpunt tussen de klant en de webbouwer. Na de livegang van de webshop blijven wij vaak als aanspreekpunt fungeren en helpen om de online omzet te laten groeien. Wij helpen onze klant met de inzet van de diverse online marketing kanalen en de coórdinatie tussen de verschillende aanbieders.

Conversie optimalisatie

Afhankelijk van het doel van uw website of webshop wilt u het effect ervan meten. Bij een website kan dit bijvoorbeeld zijn het aantal leads dat via een online campagne zich registreert. Bij een webshop is dit bijvoorbeeld de daadwerkelijke verkoop. Hierbij is het conversie percentage het aandeel bezoekers dat daadwerkelijk tot aankoop over gaat. Dus als het conversie percentage 2% bedraagt, dan kopen 2 van de 100 bezoekers. Om tot meer omzet te komen, kunt u zorgen voor meer bezoekers naar uw website of webshop. Vaak is het eenvoudiger en goedkoper om eerst in te zetten op conversie optimalisatie (bijv. door van 2% naar 4% te groeien in bovengenoemd voorbeeld). Graag ondersteunen wij u bij het verbeteren van uw conversie.

SEO

De organische vindbaarheid binnen zoekmachines van websites en webshops is voor de meeste bedrijven van groot belang. Aan de hand van een SEO quick scan beoordelen wij de kansen om hoger in de zoekmachines te komen met relevante zoekwoorden.

Ook interesse in online marketing support?

Heeft u ook behoeft aan ondersteuning in online marketing? Neem dan even contact met ons op en we maken een kennismakingsafspraak!

Please wait...